Sommartävling – tävlingsvillkor och regler 

 1. Tävlingen är öppen för alla som bor i Sverige och har fyllt 18 år (priser skickas inte utanför Sveriges gränser). 
 2. Personer som är anställda av Din firma och eventuell företagspartner i tävlingen eller familjemedlemmar till någon av dessa får ej delta i tävlingen. 
 3. Slutdatum för tävlingen är 13 juni 2021. Tävlingen startar i samband med att tävlingsinlägget publiceras.  
 4. Ofullständiga, otydliga bidrag eller sent deltagande som inte uppfyller tävlingsinstruktionerna kommer inte att inräknas i tävlingen. Din firma ansvarar inte för borttappade, förstörda, försenade bidrag, oavsett anledning. 
 5. Vinnaren kommer att utses baserat på det svar eller kommentar som getts när man deltagit i tävlingen. Vinnaren kommer att kontaktas via e-post inom två veckor efter att tävlingen är avslutad.  
 6. Vinnaren måste återkomma med adress senast en vecka efter vinnaren har kontaktats. En rimlig insats kommer att göras för att nå vinnaren, har vinnaren inte tillkännagett sig en vecka efter första kontakten, går vinsten förlorad. 
 7. Endast ett bidrag per person är tillåtet. Ytterligare bidrag av samma person kommer inte att inräknas i tävlingen. 
 8. Vinnaren kommer att utses av en jury. Juryns beslut är slutgiltigt och går inte att överklaga. 
 9. Vinster kan ej bytas mot kontanter, varor eller andra tjänster. Eventuell vinstskatt redovisas och betalas av vinnaren. 
 10. Din firma erhåller sig rätten att upphäva tävlingen och deltagandeprocessen i tävlingens alla stadier om detta anses nödvändigt. 
 11. Om tävlingen avslutas i förtid ansvarar Din firma inte för eventuella kostnader eller utgifter som deltagarna har gjort i samband med tävlingen. 
 12. Vinnaren måste vara beredd att delta i obetald publicitet relaterat till tävlingen. Vinnarens namn, bild och bidrag kan användas för publicitet.

Kanske känner du till eller har använt Elweb? Det första webbaserade arbetsordersystemet inom elbranschen blev en succé. Micael Mattsson grundade elinstallationsföretaget CombiConsult 2005 och utvecklade sedan Elweb utifrån sin egen erfarenhet och frustration över pappersdjungeln och den långa tidsåtgången inför sammanställning och fakturering. 2010 såldes Elweb till en välkänd aktör inom affärssystem. Nu – några år och flera projekt senare – är nästa generations plattform på gång! 

Tillsammans med branscherfarne Pär Undin, tidigare delägare och VD för CombiConsult, och ett affärsutvecklingsteam från finansbranschen tar vi framgångskonceptet Elweb vidare till en ny nivå och erbjuder en fullservicelösning för dig som är el- eller VVS-företagare. Allt från arbetsorderhantering till fakturering, vidare till redovisning och löner – samlat på ett och samma ställe. Fortfarande med samma målsättning – att erbjuda branschens mest lättanvända affärssystem.
Din firma – helt enkelt!
Vill du veta mer? Tveka inte att Kontakta oss redan idag!

Papema Solutions AB – Din firma
Fridhemsvägen 24, 183 65 Täby, Sweden
Telefon +46 10 58 56 770