Din firma – FAQ

Svaren på de vanligaste frågorna

Kanske känner du till eller har använt Elweb? Det första webbaserade arbetsordersystemet inom elbranschen blev en succé. Micael Mattsson grundade elinstallationsföretaget CombiConsult 2005 och utvecklade sedan Elweb utifrån sin egen erfarenhet och frustration över pappersdjungeln och den långa tidsåtgången inför sammanställning och fakturering. 2010 såldes Elweb till en välkänd aktör inom affärssystem. Nu – några år och flera projekt senare – är nästa generations plattform här! Tillsammans med branscherfarne Pär Undin, tidigare delägare och VD för CombiConsult, och ett affärsutvecklingsteam från finansbranschen tar vi framgångskonceptet vidare till en ny nivå och erbjuder en fullservicelösning . Allt från arbetsorderhantering till fakturering, vidare till redovisning och löner – samlat på ett och samma ställe. Fortfarande med samma målsättning – att erbjuda branschens mest lättanvända affärssystem.
Din firma – helt enkelt!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Hej! Tack för att du frågar om vår hantering av personuppgifter. Vi tar säkerheten kring er a personuppgifter på största allvar och behandlar dem med respekt. På den här sidan får du veta mer om hur vi samlar in och använder dina data på vår hemsida, så att vi följer gällande lagar, inklusive GDPR (General Data Protection Regulation). Vi lagrar de uppgifter som finns i respektive inskicksformulär så länge det är nödvändigt för ändamålen med behandlingen. Vi samlar in dina personuppgifter för att kunna kontakta dig och upprätta eller behålla en affärsrelation. Om du vill veta mer om vilka personuppgifter vi har lagrat om dig, eller om du vill att vi rättar eller raderar dem, är du välkommen att kontakta oss på de kontaktuppgifter som finns längre ner på sidan. Har du några fler frågor eller funderingar? Tveka inte att höra av dig!

Mer information Ytterligare information om personuppgifter finns på Integritetsskyddsmyndighetens webbplats, www.imy.se

Dragspelsinnehåll
Dragspelsinnehåll
Dragspelsinnehåll
Dragspelsinnehåll
Dragspelsinnehåll